Saturday, 10 September 2011

Kawan # 2 !

Assalamualaikum , hye , hari ni aku nak cter psl kat skolah. Gilaa malu diri yg tak bersalah ini telah diejek oleh bdk BOTAK ! Huh ! penat lah nak gaduh-gaduh ni. BOTAK punya Lat , Kau mmg BOTAK kankankan ! Byk kali aku sbr ngan kau tau tak ? Kau mmg suka buat org sakit hati ngan kau kan. Aku cuba supaya tak marah kat kau , Tapi CUBAAN aku tu sia-sia je. Bila aku dah jerit baru nak syp kan. Aduhh ! Apalah slh aku kat korang ? Bdk 2 Jujur , Semuanya sama. Aku sedih tau tak bila korang Buat cm tu kat aku , Tapi aku ade bising ke kalau korang ejek aku sekali pun. Aku tak kisah kalau korang nak ejek sbb aku dah biasa ngan ejekan korang. Tapi tak yah lah nak wat FITNAH ! Ade ke aku kentut ataupun Geng kau BOTAK yg buat bunyi KENTUT then tuduh aku. Tak pasal-pasal aku yg dpt MALU bkn nye kau BOTAK. Haiyaa ! aku BOSAN ngan perangai kau yg tak siuman tu. Tolonglah ! aku mintak Tolong ngan kau ni supaya ubh Perangai kau tu. Dahlah FATIN tak dtg ! Kau pulak nak buat Kecoh ! Haishh ! Nasib baik ade kwn aku yg lain. Walaupun diorang tu lelaki tapi dlm hati diorang tu ada ''TAMAN BUNGA YG INDAH PERMAI'' , ayt Hajirul. Eheh ! HAHAHAH , Okay kan ayt tu. Aku suka ngan ayt tu sbb ayt tu agk Gramatislah jugak.:D Haha apeape pun , aku dah jumpa kawan yg setia selain FATIN aku , Iaitu IMANUDDIN and HAJIRUL.:D Diorang mmg membantu bila aku rasa sedih ke atau pun aku marah ke.Hehe ! Bestlah dpt kawan setia cm diorang. Thank you because want to be my friends~ Aku akan nangis kalau aku gaduh ngan kawan baik aku sendiri. Hehe Luahan Hati aku Terhadap Kawan Setia. Aku dah tak tahu nak tulis apa dah ! Semua yg ada dlm otak aku tu , semuanya aku dah tulis. So ? Aku pun tak tahu. Ahahahah ! Gelak jelah kankan. Hmm ! Apeape jelah , Okaylah , Tu je K0t cerita untuk hari ini. Assalamualaikum.:D

No comments:

Post a Comment