Sunday, 6 May 2012

THX ^^

Makn bubur sumsum, sedapnye tak terkata, Assalamualaikum menjadi pembuka kata. Selamat Malam kpd org yg masih segar on9 pada tgh mlm nih. Lelaki yg Hensem kat ats ni nme nye Qayyum Afiq. Wahh! Sedap kan nme dia. , Iyah jeles kjp. Iyah dh lme tak chat dgn dia kt FB. Muahaha! Maklumlah, masing2 busy nk exam. Study yg penting. Dia ni mmg Baik lah senang citer. Iyah knl dia ni kt FB. Wlaupun satu skolah, iyah jarang nmpk dia. Tu lah kan, satu skolah pun x nmpk. Jadi halimunan ke ape. And then, alhamdulillah, iyah dpt chat dgn dia pagi tadi. Seronok chat dgn dia, sbb dia ni sporting and pemalu skit budak nye. Haha. Kalau nk berdebat dgn iyah, mau pengsan dia. Iyah menang dia kalah. *k,Perasantan* Iyah nih byk ceramah. Klau yg Open-minded skit tu boleh lah jdi kwn iyah ye. Hehe. And satu lagi cerita yg iyah rse kena buat Solat Dhuha, or Solat Tahajud or Solat Istikharah ni psl crush tu. Serious dulu iyah tak tau amende ntah crush ni. Igtkan crush ni crunchy or crush tu ade org kena langgar ke ape kan. maklum iyah ni tak pandai speaking BI mcm yum ni. Iyah low skit bab2 speaking nih. Nmpk je mcm pandai bila nk lisan kan iyah mmg tak pandai. Ape2 pun, ecah hari itu duk kte aku ade crush and blablabla. Panas telinga aku jdinye. Pastu iyah tanye siape, dia kate mne boleh bgtau. K, bertambah panas. Haha. Iyah sebenarnye bukannye nk mrh pun klau ade crush sne sni. Iyah tak kisah pun. Bila ecah ckp sekerat sekerat, buat iyah rse nk mengorek lagi cerita tu. And iyah tanye lah yum ni. Dia cerita serba sedikit tentang crush tu. So, iyah makin fhm lah. Yg iyah paling tersentuh skali bila yum kte yg crush tu klau boleh nk jaga iyah sampai ke akhir hayat dia. Ya Allah! Sesungguhnya kau yg Maha Mengetahui segalanya. Serious iyah rse nk nangis je. Tapi iyah tahan je la. Iyah dh tak tau nk ckp mcm mne dah. Just what can I say is InsyaAllah. Jika ade rezeki, jika ada jodoh. Alhamdulillah je lah. Crush tu dah fikir mcm2 cre nk bgtau iyah nti. Just iyah ni je yg patut bersyukur. Crush tu ckp kt yum yg dia dilahirkan di muka bumi ini untuk membimbing seseorang ke jalan Allah. Org itu ialah iyah. And iyah just tak tau nk ckp ape sbb tu adalah FIRST time ade org ckp mcm tu. Selalunya diorang just ckp diorang suke iyah and iyah pun say I'm sory, not this time. Crush tu pun tau yg iyah takkan terima sesiapa for this time sbb iyah kena fokus belajar nti mama marah. InsyaAllah iyah target 8 A. Klau ade rezeki, Alhamdulillah. Klau x de pun say Alhamdulillah jgk. :D Ecah pun selalu kata iyah untung ade crush mcm tu, yum pun kte mcm tu. Mule2 tak fhm. Bila yum dh cerita, faham lah, Hihi.. And iyah bru tau yg Yum tuh penah couple. K, gelak kejap. *Hihihihihi* Hahahaha and muahahahah. Ni semua gelak jahat lah nih. And iyah berterima kasih dekat yum sbb bantu iyah. Thanks a lot. It's all. Kbye, Uhibbukaffilah. Selamat Malam and Assalamualaikum. ♥

No comments:

Post a Comment