Saturday, 12 May 2012

12 May 2012 :')

Happy Birthday to you. Happy Birthday to you. Happy Birthday to Imanuddin. Happy Birthday to you. *Tepuk tepuk tepuk* Assalamualaikum kpd kwn2 yg setia on9 pada pagi membuta ini. Hari ini dan bermulanya pagi ini pada pukul 12.01 a.m. 12 May 2012 bersamaan 20 Jamadil Akhir 1433 Hijrah pada hari Sabtu. Hari ini adalah hari special days for someone yg sgt baik hati and pandai amik hati org. Namanya Imanuddin bin Muhd Risman. Mencecah 15 tahun pada hari ini. Alhamdulillah, Allah msih panjang kan usia si Dia. Hari ini adalah hari kelahirannya pada 12 May 1997. Yeay ! Akhirnya hari yg aku tunggu tunggu utk kwn aku tercapai. Dia sememangnya seorang yg sgt baik. Walaupun org kata dia dah lain. Bagi iyah, dia tetap sama. Bagi iyah, kwn2 iyah takkan berubah. Please ! Iyah nk speaking tpi tak pandai. Okay. Dari ptg smlm iyah tunggu, cepat lah pukul 12.01 a.m. Haha ! Okay. Iyah duk mcj dgn dia. Iyah nk jdi org pertama yg Wish bifday dia. Tetapi lain pula jadinya. MasyaAllah ! Serabut terus kepala otak iyah ni. Iman kol pukul 12.01 pagi tu. Dia kata dah ade org wish dia. Mean Iyah jadi org kedua. Okay, Iyah sedih sgt okay. Ape2 pun kwn aku tetap kwn aku. Maybe this year kita memang tak ada rezeki. Okay. Sesungguhnya iyah ikhlas mendoakan agar awak mendapat kejayaan yg menggulung tinggi supaya dpt berkhidmat utk Allah and for your parents. Iyah nk Iman berjaya. InsyaAllah jika berusaha selalu, setiap hari, setiap saat, insyaAllah pasti 8 A dlm genggaman. PMR adalah penentuan kita msuk skolah mne, kls mne. Yg bagus atau yg tak bgus. Bak kata pepatah kalau tidak dipecahkan ruyung, manakan dpt sagunya. :) Ya Allah ! Sesungguhnya kenangan pada petang semalam, mlm semalam and pagi2 buta ini adalah satu kenangan yg cukup manis and indah buat iyah. :') Iyah terharu dan iyah sgt bersyukur kerana ada kwn mcm iman ini. Iyah hantar mcj dekat dia. Iyah mintak maaf for all my mistakes and and klau2 iyah ade menipu iman selama kita berkawan. Semoga iman panjang umur and dmurahkan rezeki. Iman pun kata, "Thankz.. Iman maafkan iyah. Semoga iyah panjang umur n murah rezeki. Thanks sbb telah jadi kwn yg paling baik" Ya Allah. Sungguh diri ini terharu dgn kata2 manusia yg bernama sahabat ini. Ya Allah ! Alhamdulillah hamba ucapkn kepadamu kerana sesungguhnya Engkaulah yg Maha Mengetahui segalanya. Iyah syg kwn iyah yg ini. Iyah syg semua kwn iyah.And iyah harap sgt korang bahagia dunia dan akhirat. Semoga diringakan beban ketika dihisab. :') Iyah akhiri dgn uhibbukaffilah yg bermaksud "Aku Cintakan Engkau kerana Allah". Selamat Pagi and Assalamualaikum. :')

No comments:

Post a Comment