Friday, 7 October 2011

Study Studot !

Assalamualaikum , Mueheheh smlm punye smlm punye smlm pergi study kat umh ecah. Pehh ! Best ! Dptlah sebanyak sedikit tentang MATH. Ecah ape kurang nye , pandai gak ecah bermath math ni. haha , Okaylah. 4 , 5 , 6 OCTOBER. hari Selasa , Rabu , Khamis. Tiga Hari berturut turut HUJAN pada waktu ptg. Tapi kitorang tetap study jugak. Dtg tanpa masalah , tetapi balik menjadi masalah.
Selasa , 12.15 tghari. Dah sampai umh ecah. Kitorang rancang nak study ramai ramai tapi yg study tiga org je. Sedey ! Hah ! Yg dtg , eden and Diyanah yg lemah-lembut tu je. Yg lain semua sibuk hal familia lah , hal tak ada transport lah. Tapi kitorang tak kisah. Study lah PI and MATH. IMAN and NAJMI MOK kata nak dtg tapi dtg mcm tak dtg sbb diorang dtg je nmpk bapak ecah. Terus je nak bla. Aduhyai ! Just it. Besok ye pulok.
Rabu , 12.30 tghari. Dah sampai umh ecah. Igtkan diyanah dtg. Tapi tak dtg pun. Jadi eden ngan ecah jelah. Tefon iman , kata nak dtg tapi ajk najmi mok. Okay no hal. Duk abis kredit aku kol najmi mok ni. Baik aku msj je. Last2 Makhluk Allah yg Dua dua org tu tak dtg. Okay ! Tak apelah kan. Besok nye pulok.
Khamis , 12.25 tghari. Dah sampai umh ecah. Msj IMAN and NAJMI MOK. Tapi Najmi mok tak dpt dtg. It's Okay. Ckp ngan iman najmi tak dpt dtg. Sokaylah. Then , IMAN kata HAJIRUL and ADOOM ade kat umh dia. Kitorang pun okay jelah. Dtg2 , igtkan pukul 2 tu HUJAN. Tapi tak. Pukul 3 lebih baru hujan. Aku duk pikiak pikiak , cmne nak balik ni ? Aduhyai ! Iman , Haji and Adoom pun cm sengal je. Asyik gelak je keje. Kalau tak gelak mmg tak sah ! Aku dah lah tak pandai MATH. Time skolah rendah je pandai. Masuk skolah menengah , Pehh ! Hampeh. Then , ckgu Helmy tetibe mcj aku. HAHA , ape lagi. Bls lah kan. Heh ! Apeape pun , aku yg balik dulu. Diorang aku tak taulah. HAHA. Aku redah hujan tak sampai 5 minit pun baju dah bsh kuyup. Masuk kereta jadi batu sbb ape ? Sbb kena Aircon. Pehh ! Mengigil aku kat kereta. Balik terus man man mandi !. HAHA. Okay , Then mcm tulah.
Kucing aku pun bersin bersin sbb sejuk. Kesian kucing eden. HAHA. Okay , pastu ape lagi ye ? Tak igtlah pulok. Hehe , jgn marah ye. Hah ni gambar budak budak yg gi study ngan kitorang. The Picture is :

Hah ! Yg ni Ecah a.k.a Ecot. >_<

Yg ni Diyanah Yg lemah lembut.:D

Hah ! Yg ni Iman a.k.a Imon. HAHA ^_~

Ni Hajirul a.k.a Haji Chot Chot. HAHA ^_^

Ni Adam a.k.a Adoom mot met. HAHA +_+

Hah ! Yg ni pulok tuan punye blog ni.
Nadhirah a.k.a Nadhirot. Adoom yg bagi
nama yg pelik pelik tu. Peace >3 , Tu je kot.
Have fun. Assalamualaikum. #Wink wink.

1 comment: