Sunday, 9 October 2011

Iyah !

Assalamualaikum , hai. hari ini aku nak cter psl nama panggilan aku. Family , cousin , nenek , atuk semua panggil aku iyah , yah. Hah ! Sbb tulah blog aku tulis IYAHYAYA. Dulu time aku 6 tahun , aku tanye kat mama , nama iyah ni siapa bagi. Pastu mama kata nenek yg bagi. That's why aku hargai nama tu. Kalau korang nak panggil aku iyah , panggil je. Don't shine shine with me okay. Haha. Yess ! Mulai sekarang , nama pangilan aku kat blog iyah tau. Yeah ! Hah ! mehh sini iyah nak cter sikit. Family iyah semua panggil nama iyah. Tapi kalau kwn iyah tu. Just 2 org je yg panggil iyah. Nak tau siapa ? Secretlah. Mana boleh bagi tau. :p Mueheheheh. Tapi iyah suka kalau org panggil nama iyah. Tak taulah sbb ape ! Maybe sbb nama tu iyah dah gune sejak iyah wujud kat dunia ni. Bila iyah cter kat mama yg kwn iyah panggil iyah 'NADH' , mama tergelak. HAHA , Ntahlah , tetibe je mama gelak. Iyah pun sengih jelah. Mama kata kelakarlah kalau org panggil nama NADH tu. Muahahah ! Iyah tak kisah pung ! :D janji org kenal kite betul tak ? Hehe , Kalau korang nk panggil NADH pun boleh. Tak salah pun. Kalau kat sekolah panggillah NADH , Kalau kat umh Panggillah IYAH. Hehe ! Syg Nenek sbb bagi nama yg sedap tu kat iyah. :D . Tapi Kalau abah yg panggil iyah. Mmg ade banyak nama. IYAHlah , YAH lah , MEKYAH lah , JOYAH lah. Aduhyai ! Kesian betullah iyah ni sbb kena panggil cmtu. Kalau abah gurau mesti panggil mekyah atau joyah. Haha , Iyah pun tak kisah , Janji ade YAH kat belakang pun dah cukup kan. Hehe , Ape ape pun , Iyah syg sgt NENEK iyah tu walaupun dah tua sampai bongkok tiga. peace >3. Syg Nenek So much. Thanks for Everthing.:D Haha. Dah lah tu , nanti iyah merepek lagi , abislah. Hehe. Okay okay. Bye Assalamualaikum. xD

Nenek Comel kan. <3 !

No comments:

Post a Comment