Saturday, 16 March 2013

Story :)

Assalamualaikum blogger ! Apa kabar? lama dah tak tuliss kan? kesian bellogg kita dah berhabukk. Nakk tiup sikit lahh fuhhh~ fuhhh~ fuhhh~ manyak nye habuk. MasyaAllah xD Okay. Serius lama sangat tak tulis. Ya Allah ! Hahah bellog aku pun dah tak ada orang yang lawat xD Hikhik kesunyian. Aaaaaaaa ! Hahah okay. I'm feel better now. May Allah bless us always :) tapi tahun ni aku masuk kelas akaun. Minggu ni baru lepas exam hari selasa sampai khamis. Arghhh ! subjek yang aku rasa palis susah issssssss ADDMATH withhhh AKAUNNNNN. Ya Allah ! Seirius ! Satu pun aku tak dapat nk jawab untuk ADDMATH v,v hmm AKAUN? boleh lah tapi aku tak boleh nak pastikan sama ada aku lulus atau tak. Aku dah berusaha tapi aku rasa usaha aku tak cukup, and aku berdoa then tawakkal. Semoga matapelajaran yang lain tak terjejas. Aku target untuk subjek yang lain A B C hahahha xD tu pun ak cuma tawakkal je. InsyaAllah kalau dah dapat alhamdulillah aku ucapkan pada Allah. :) hahah that's for today :) uhibbukaffillah. Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment