Friday, 29 June 2012

28 JUN 2012 ^^

Assalamualaikum. Happy Birthday to you, happy birthday to you, happy birtthday to siti nuratiqah. Happy Birthday to you. *tepuk tepuk tepuk* Selamat Hari jadi kawan. Sorry sbb lmbt tulis dekat sini. Tak igt. Lagi pun belogg kita nih dah berhabukk. Fuhh fuhhh~ Hehe. Atiqah, maafkan segala kesalahan makhluk, hamba Allah yg lemah ini. Nad rse gembira sgt ada kwn mcm awk. Tapi tiqa kena tahu yg nad hidup pun dah tak lme. Dpt mencoretkan kisah yg akan menjadi kenangan pasti suatu yg indah. Setiap kali atiqah berasa duka, sakit hati berdoalah kepada yg Maha Esa dan Maha mengetahui kerana segala, apa,dan semua yg ada dlmhati kita biarpun kita tak cerita kepada org lain. Allah tetap tahu. Ketika susah, senang, sedih, gembira Allah tak pernah lari dari berada disisi kita. Jadi atiqah kena yakin dan bersabar setiap kali dugaan atau ujian Allah dtg kerana kita makhluk Allah yg lemah layak mendapat ujian daripadaNya. Byk perkara yg atiqah tak nk cerita dgn kita. Tapi kita berkeras nk tahu kerana kita tak nk atiqah simpan perkara itu sorang2. Klau atiqah tetap tak nak cerita dgn kita , ceritalah dgn Allah. Maaf kerana tak kesampaian nk menyampaikan hadiah. Isnin nti nad bagi ye. Sorry lmbt bagi btw wishes for you kitorang tak pernah lupa. Okeh. Tahun ni ado PMR. So, you kena study hard. Semua nak capai 8 A klau tiada usaha, tak bermakna apa apa. Okeh. You faham tak ? Biarkan lah adha itu. Kita sebagai manusia jgn jadi terlalu murah utk seorang lelaki ajnabi. Cukup dulu kau bersama dia tetapi bile dia minta putus kau kena redha apabila dia ingin kembali jgn kau terima dia seadanya kerana kita manusia dan sebagai seorang perempuan bkn seperti smpah lepas dah guna buang, not like that, nad rse nk menangis bile atiqah tanggung perkara itu seorang diri. Ape2 pun igt pesan nad biarlah kita single sekarang jgn single dia sana nti. InsyaAllah, always pray and praise to Allah. Semua boleh berlaku atas arahanNya. JAdi jika hendak ke syurga yg Abadi. Jadilah anak yg baik, solehah, tidak lupa akan Al-Quran, berdoa, solat tgh malam dan sentiasa igt kepadaNya. InsyaAllah. Nad minta maaf sekali lagi andai selalu buat tiqa sakit hati or nad selalu jentik tiqa ke ? Cehh. Haha. Apa apa pun aku akhiri dgn uhibbukaffilah. Assalamualaikum. :')

No comments:

Post a Comment