Saturday, 28 April 2012

Hai :)

Assalamualaikum. Hai Hoi Hui org disana. K, iyah dh lme gile x bukak blog. Almaklum PMR candidate ofc lah kan. :D 18/04/2012 | Bicara Berirama Competition. Alhamdulillah SMK BBST dpt Naib Johan.. Hihihi. *Dh lme bru aku nk post*. Tak shiukk lah gitu. xD Haha. Pape pun iyah rase sungguh happy bebeno sbb Menang wlaupun x dpt Johan. Segala ketentuan di tgn Allah. Mng Kalah adat permainan. Redha je. Gambar di atas tu, sebelah sye tuh kan, Makwe K.A. tu kan nme nye Atiqah. So Su Weet! Hahahaha. Then kankankan, iyah jumpe kwn iyah kt sne. Kitorang lwn kat SMK CYBERJAYA. Iyah dh rse x sodap ati sbb rse mcm akan jumpe kwn iyah. Lastly mmg jumpe pun. Tak sangke kan. Nme nye Afiq Fadzli. Laki lah, Yg pompuan tu dh gi mne ntah. Then, iyah rse terkejut n segan gile. Then mlm tu dia mcj iyah. Almaklum dh lme x jumpe. Hampir setahun lebih dah.. Kah kah kah.. Mmg lme sgt tuh. Diorang masih segar dlm ingatan iyah. So. kau jgn ckp aku lupe kau lak. Hahaha. Buat malu je. Dah lah afiq tu form 5. Jauh beno beza umur nye dgn den. Tak po, Kito kawon jo. Ade lgi sorang kwn iyah nmenye Izzuddin. Tapi iyah tak jumpe dia pun. Iyah ckp kt Fadzli suh Kirim salam kat din. Harap2 dia sampaikan. Seronok dpt jumpe kwn yg dh lme kite tak jumpe kan. Iyah kenal diorang pun tahun lps time pergi Kem 1 Murid 1 Sukan kt Hulu Langat. Haha. K, mls nk tulis byk2.. Okaykaykaykay. Sampai sini je lah iyah nk tulis psl korang and psl diri iyah. Haha. Yg penting, Kenangan sume ade dlm nih. InsyaAllah iyah akan coretkan byk2 kenangan iyah, keluarga and kwn2 iyah dlm blog ni. Tu je. Bye.. Assalamualaikum.. :)

No comments:

Post a Comment