Friday, 25 November 2011

InsyaAllah ! :)


Assalamualaikum. Hai friends , nmpk picture kat atas ni. Hah ! Akak ni ade masalah. Iyah no problem nk tolong akak ni sbb iyah mmg dh biase ngan p'kara cmni. iyah cm ustazah lakk byk bgi advice kat dia. Dia bru clash dgn org secret lah. Mne leh gtau. abih bocor rahsia. Sape yg knl akak ni mesti tau kan ape msalah nye. Hehe ! Lekk lekk sudah. Tenang je , jgn gelisah , terburu buru. Nanti slh wat keputusan , menyesal lakk. Okeng. akak ni comel plus baik. Iyah suka kwn nan akak ni. xD Lepas dia clash , dia ade masalah lagi iaitu ade bdk ske kat dia dari skolah rendah smpai skng. Ya Allah ! Setia betul bdk tu. Bagi iyah , setia mcm mne pun. Skang bkn mse untuk kita becinta. Nk becinta tunggulah dh besar nanti. InsyaAllah akan dpt yg lebih baik dri sebelum ni. Hehe ! Ape ape pun. sabar jelah. Sbb iyah pun ade bdk ske kat iyah. tapi iyah ckp lah yg skang bkn msenye. Pandai bdk tu fhm. Ekekekek !Ape ape pun , iyah mmg ske dgr cter and masalah org. Mne tau iyah leh bantu kan. haha ! Kalau kauorang ade masalah , cter lah kat iyah. InsyaAllah ana leh bantu. K ahh ! Tu je kot. Bubye , Gud nite. Assalamualaikum kawan kawan. xD

No comments:

Post a Comment