Thursday, 17 November 2011

Friends ! :']

Assalamualaikum. Hai korang , lme jgk iyah dh tak post kat blog ni. Sedih betullah sbb dah abis skolah. Jumpe kawan2 tahun dpn lah alamatnye. Tapi sedih jgk kan sbb kita tak tau bile kita mati. Andai itu TakdirNya , pasrah ajelah. :'( Iyah rindu kawan2 iyah. Akhir2 ni , iyah asyik pening kepala je. Tapi iyah tak nak cter kat mama. Mcm2 mama kata nanti. Sodih ! Tgh mlm iyah selalu bce novel , dgr lagu. Ade satu lagu tajuk nye Lagu Teman. Bile dgr lagu tu , mesti teringat akan kawan. InsyaAllah jika iyah panjang umur , dptlah kita berjumpa pada tahun hadapan. Huaaa ! Miss my friends. Tak biasa pulok bile berjauhan dgn kawan2. Apatah lagi dgn family. Ohh Goshh ! Sodih plus Rindu. Heheh ! Iyah sayang sgt kat kawan iyah. Namanya Fatin Farhani binti Mohd Yusof. Iyah tak pernah lupe nama dia sbb dia my special friends. Dulu time form 1 , serious tgh cari kwn. Iyah knl atin dulu pun sbb time standard 6 iyah sama tusyen ngan dia kat Tunas Ilmu. Sob sob ! Iyah igt lagi Sir Firdaus. Semua org takut ngan dia sbb dia tu garang , tegas tpi ade lah jgk baik nye. Hehe ! Tahun lps sme klas ngan atin sme lah jgk ngan tahun ni. InsyaAllah jika tahun hadapan ada rezeki sama kelas ngan atin. Alhamdulillah jawabnye. hehe ! Then iyah syg My Mimi Syahierah binti Marzuki. Huahuahua ! Kitorang gile gile lah jgk. Then Iyah Syg kat my Rosizatun Najlin binti tak igt lah. Sorry ye najlin. Tak igt nama bpk kau. hehe ! Najlin pandai ! iyah syg kat dia. Ecehh ! Then Aisyah Umirah. Hehe ! mmg gilagila jawab nye kalau bersama. Asyik bising plus melatah plus man yg dia suke. Hahahaha ! Then bdk2 yg kawan gila2 ngan iyah tu , seriouse iyah sayang plus rindu kat korang. hehe ! Hope korang panjang umur. Amin ! InsyaAllah ! Alhamdulillah ! take Care Guyss ! Assalamualaikum. >.<





No comments:

Post a Comment