Sunday, 26 February 2012

My Life. =)



Assalamualaikum. Hai kawan kawan. Lame dah iyah tak bukak blog ni. Fuhh~ Fuhh~ *Tiup sikit, ade byk habuk* Fuhh~ Fuhh.. Hihi! Ape kabar kauorg disana? Maaflah sbb iyah dh lme x bukak. Tak ade mse. Sejak msuk Form 3 ni, hari hariku sentiasa penuh dgn aktiviti. Pagi sekolah balik pkul 3 atau 5 ptg. Malam ada tusyen balik pkul 10. Balik tusyen buat keje sekolah then tidur. Sama lah juga dgn hari seterusnya. Hihi.. Hari ni hari ahad, 26/2/2012. Cube kira dh berapa hari iyah tak bukak blog. Hehe.. Semalam hari sabtu kan. Pagi tu iyah pergi main boling kt Subang Jaya dgn compony abah. Then, tetibe iyah rse pening pening. Lastly malam tu mmg iyah dh agak dah yg iyah nk demam. Haha! Menangis iyah mlm tu sbb hari ahad ada seminar Skor A. Iyah nk pergi. Abah kata kalau demam tu tak payah lah pergi. Iyah nk pergi jugak. Sabtu mlm tu iyah pergi klinik dgn mama and abah. Pastu kawan iyah call. Iyah pun angkat lah. Badan iyah rasa lesu sgt. Mmg rasa cm tak kuat nk angkat fon tu. Tapi iyah cube jgk. Then dia tanye , tgh buat ape tu? Iyah ckp lah yg iyah dlm kete nk pergi klinik. Pastu dia tanye, asl? Iyah pun ckp yg iyah demam. Then, tetibe dia matikan call tu. Iyah pun diam jelah. Pastu dia anta mcj , iyah tak larat nk bls so iyah x bls lah mcj dia tu. Hihi.. Sorry lah kawan. >.< Balik dari klinik iyah doa dlm hati supaya besok hari ahad tu iyah dh okay dari demam. Alhamdulillah walaupun tak sembuh sepenuhnya tapi iyah dpt pergi seminar tu. Iyah rse seronok sgt sbb iyah dpt tambahkan lagi ilmu yg selama ni iyah tak dpt isi. Alhamdulillah daripada kesabaran iyah dlm demam itu, ada terselit kebahagiaan serta rezeki yg tidak disangka. Mungkin bila Allah bagi dugaan iyah demam tu , hanyalah untuk menguji sama ada iyah kuat ataupun tidak. Lagipun, Segalanya berserah pada yg Maha Esa. Segala yg berlaku pasti ada hikmah disebalik semua itu. Hihi.. Okaylah , sampai sini jelah Iyah ade byk lagi keje sekolah belum siap lagi. Sje nk jenguk blog kejap. Kbye , Assalamualaikum. Jump for joy friends. :)

No comments:

Post a Comment